Кадети на косовска полиција обавуваат заеднички намаз

kadeti

И покрај реакциите на пошироката косовска јавност, особено од страна на атеистички наклонетите медиуми сеуште не стивнуваат реакциите за постапката на младите косовски полицајци. Истите како што се гледа од сликата на едно од стрелиштата во Вучитрн покажуваат пример како треба да се постапува кога доаѓа време за намаз. Не само што истите не се срамат од својата вера туку и достоинствено ја практикуваат.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.